Sastanak demonstrator - utorak i sreda od 15:30

Sastanak demonstrator - utorak i sreda od 15:30

napisao/la Miloš Bajčetić -
Broj odgovora: 0

Imajući u vidu da se ove godine za demonstraturu na histologiji prijavio rekordan broj studenata, sastanak demonstratora na kojem će biti dodeljeni termini biće održan u dva termina:

U utorak, 22. oktobra, sa početkom u 15:30 biće održan sastanak svih demonstratora koji su se osim za demonstraturu na mikroskopskim vežbama, prijavili i za „onlajn“ demonstraturu na Reticulumu, Mesto sastanka: vežbaonica Instituta za histologiju. Prisustvo sastanku je obavezno. Studenti koji su se prijavili su dužni da dođu i lično izaberu termin!

Napomena: Ove godine se prima 48 onlajn demonstratora, što je znatno manje od broja prijavljenih.

Dan kasnije, u sredu 23. oktobra, u istom terminu od 15:30, svoje termine će dobiti demonstratori koji su se prijavili isključivo za mikroskopske vežbe. Mesto sastanka: Histofiziološki amfiteatar (u slučaju da amfiteatar bude zauzet, sastanak će se održati u vežbaonici Instituta). Prisustvo sastanku je, takođe, obavezno, ali ukoliko ste sprečeni termin može uzeti neko od vaših kolega koje za to zadužite.

Vodite računa o postojećim terminima, kao i o činjenici da neće svi moći da dobiju željeni termin. Zbog toga pripremite i rezervne opcije.