Treći Moodle Moot Srbije - još 7 dana za registraciju

Treći Moodle Moot Srbije - još 7 dana za registraciju

napisao/la Miloš Bajčetić -
Broj odgovora: 0

3rs Serbian Moodle Moot 2013

Nakon prvog Moota (održanog na Medicinskom fakultetu u Beogradu 2011) i drugog (Novi Sad, 2012), Treći Moodle Moot Srbije biće održan 23. novembra 2013.  godine u Nišu, na Elektronskom fakultetu.

Skup će okupiti eminentne stručnjake iz Srbije i regiona koji će  sa učesnicima podeliti svoja iskustva u korišćenju i nadogradnji  ove popularne platforme za onlajn učenje, kao i njenoj  integraciji sa drugim obrazovnim rešenjima.

Osim predavanja po pozivu planiran je i niz izlaganja koja će  predložiti domaći i ostali zainteresovani učesnici, u sekciji  "Primer dobre prakse" u kojoj će se dalje razmenjivati iskustva u  radu sa različitim verzijama sistema, interesantnim dodacima i  dr. Cilj skupa je  prvenstveno razmena iskustava u korišćenju sistema Moodle, ali i  druženje i povezivanje korisnika ovog sistema u Moodle Mrežu  Srbije.

Učešće na skupu je  besplatno, a mogu se prijaviti svi oni koji u svom radu  koriste ili razvijaju Moodle kao nastavnici, sistem administratori,  programeri, studenti, ućenici, i drugi krajnji korisnici.

Detaljne informacije o skupu uključujući i registracioni formular naći ćete ovde